Menü

depo

A D.S. Depo Kft. 2000-ben alakult, de a tevékenységünk ’91-92-re vezethető vissza, amikor a Schöller Magyarországra érkezett. Partnereink régebben úgy ismertek minket, mint a Schöller, későbbiekben pedig, mint a Nestlé Jégkrémek szállítóit. Időközben a jégkrémek mellett más fagyasztott élelmiszerek is felkerültek a termékpalettára.
Tevékenységünk során fő alapértékké vált az ügyfélközpontúság. Vevőinkkel folyamatos, és közvetlen kapcsolatot ápolunk, a vevőelégedettség számunkra elsődleges prioritással bír. Ez megfelel a mai kor vállalatának modern értékrendjével is, hiszen a legfőbb értéket a vevő jelenti. Ennek megfelelően a pontosság, a folyamatos kapcsolattartás és a speciális vevői igények kielégítése az, amiben többet tudunk nyújtani, mint versenytársaink.

Másik szempont, ami jellemzi a cégfilozófiánkat, hogy a minőségi termékek értékesítését preferáljuk. Így az általunk forgalmazott termékek minden szempontból megfelelnek az Európai Unió minőségbiztosítási elvárásainak, továbbá termékpalettánkat is kiváló minőségű termékek alkotják. Így lett a D.S. Depó Kft. az egész világon meghatározó Nestlé jégkrémek forgalmazója.

 

  FEL