Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Kérjük vegye fel a kapcsolatot cégünkkel, a D.S.Depó Kft.-vel a KAPCSOLAT fülön található elérhetőségek valamelyikén.

Igen. Az adható eszközök elbírálása egyedileg történik a szerződés megkötése előtt. Természetesen minden partner felelősséggel tartozik a hűtőládák és az eszközök tisztaságáért, és állapotáért.

Szezonban általában heti gyakorisággal történnek a kiszállítások a rendelések alapján, de pontosabb információt regionális depók adnak.

A szavatossági idő minden terméken jól láthatóan fel van tüntetve. A felengedett terméket újrafagyasztani tilos! Vendéglátóiparban és a kereskedelemben a gasztro kannák felbontásáról és az adagolópultba helyezéséről nyilvántartást kell vezetni. A -18 °C-os adagolópultban a termék az elhelyezéstől számított 7-14 napig értékesíthető.

Fontos, hogy a hűtő hőmérsékletét naponta akár többször is ellenőrizzük, ezzel győződve meg arról, hogy a készülék megfelelően működik. Amennyiben meghibásodás vagy áramszünet miatt a hőmérséklet növekszik, kérjük, hogy az árut minél előbb helyezzék át egy megfelelő hűtéssel rendelkező fagyasztóba, majd a meghibásodott hűtőt mindenképpen a leghamarabb jelenteni kell a felelős depónak.

Egyedi elbírálás alapján erre is van lehetőség, az eset alapos kivizsgálása után.

Minden jégkrém esetében legalább -18 °C -20 °C –ot kell biztosítani.

Számos reklámanyag áll a rendelkezésünkre, amelyeket egyedi egyeztetés alapján tudunk önöknek biztosítani.

A hűtők kizárólag az általunk forgalmazott termékek tárolására és értékesítésére használhatóak, ennek megvalósulását rendszeresen ellenőrizzük.

Az áru átvételekor a termékek állapotát meg kell vizsgálni, amennyiben a probléma később kerül felszínre, a régióhoz tartozó depót mihamarabb fel kell keresni.

Ezen részletek a szerződéskötéskor egyedileg kerülnek egyeztetésre.

A termékek csak kartonosával kerülnek értékesítésre, viszont a gombócolós fagylaltok illetve mirelit termékek esetében van lehetőség darabra is.

Egyéb kiváló fagyasztott termékek is megtalálhatóak a D.S.Depo Kft. kínálatában (www.dsdepo.hu). A további információkért a ugyfelszolgalat@dsdepo.hu címen vagy a +36 52 414 413-es telefonszámon keressenek bennünket.